"Nu lasa niciodata capul in piept. Unde exista vointa, exista si un drum" (Claudia Cardinale) "Fiecare secunda pe care o traim este un moment nou si unic in Univers ... un moment care nu va mai fi vreodata" (Pablo Casals)
sâmbătă, 7 februarie 2009
o ideie despre cum mai poate fi consumata mierea de albine
Una din micile mele pasiuni este arta culinara, desi nu sunt eu un gurmand sau cine stie ce supraponderal:) am sa incerc sa scriu cate ceva despre arta culinara, si anume acele retete sau mici trucuri culinare care dupa parerea mea sunt mai putin cunoscute in ceea ce ma priveste, spre exemplu paine unsa cu miere de albine si smantana, este un desert racoros, dulce si cu un gust foarte bun. As recomanda mierea de albine de rapita deoarece este tartinabila si se intinde mai usor pe felia de paine.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Îmi place ceaiul de mentă și cafeaua cu miere.
RăspundețiȘtergerete cred, eu prefer mierea in locul zaharului.
RăspundețiȘtergere