vineri, 16 septembrie 2016

Ce trebuie sa faci pentru a reusi ce ti-ai propus.

Am citit de-a lungul timpului multe articole despre cum poti obtine ceea ce iti doresti, concluzia e ca spun prea putin despre cum poti realiza ceea ce iti doresti. Deci Vizualizeaza, Cere, si Crede. Ok pana aici, dar consider ca e prea putin spus.
Sa incercam
Vizualizarea. E ceva normal, intodeauna inainte de a face ceva, de ati dori ceva trebuie sa vizualizezi acel ceva.
Cere. Bla bla bla, cerem universului cu credinta ca vom obtine. Ei bine aici trebuie sa fii putin razna daca te-ar auzi unii mai sceptici ca tu faci asta ”ceri universului” dar tu nu vei spune la nimeni ceea ce faci, e secretul tau. Cum am citit intr-o carte ”Cere si tot universul va conspira pentru ca tu sa iti indeplinesti dorinta”
Crede. Ei bine aici cred ca e normal sa crezi, ca doar nu poti sa nu crezi in ceva ce iti doresti, ca atunci chiar esti razna. Dar credinta asta trebuie sa vina din suflet, din fiinta ta, mai mult de atat trebuie sa crezi ca ai primit ceea ce iti doresti, trebuie sa te simti ca si cum ai avea acel ceva, sa traiesti entuziasmul, sa te imaginezi ca avand acel lucru (e cam greu, dar nu imposibil). Atata vreme ai muncit ca un rob sa obtii ceva, acum unii vin cu chestia asta. Parca e greu de crezut.

Pe langa toate astea trebuie sa mai si faci ceva in directia asta (sa muncesti) ca sa poti avea acel ceva.  Cu alte cuvinte tu esti capitanul unei nave si tii timona dreapta, ocolesti eventualele obstacole ce se ivesc pe traseu etc, etc. Intr-un final mai devreme sau mai tarziu ajungi la destinatie asta depinde numai de tine. Mai cred ca trebuie sa fii constient de ceea ce se intampla in jurul tau, cu tine. Poate fiind pe strada mergand catre birou sa intalnesti o persoana care-ti poate face accesul mai usor catre ceea ce iti doresti (asta bineinteles daca nu o ignori), cine stie iti poate da o informatie care iti va fi de folos.

2 comentarii:

Doar o vorba sa-ti mai spun