miercuri, 20 iulie 2011

O zi,

Astazi m-am trezit dis de dimineata, surpriza mare, ploua si asta dupa o destul de lunga perioada de canicula. Parca aceasta zi incepe altfel, si pe buna dreptate, parca respiri in sfarsit aer curat, rece, nu mai respiri acel aer cald ca zilele trecute, e destul de placut, acum nu stiu cat va tine, desi acum cand ma uit afara vad ca apare soarele, ploaia a incetat, soarele cand apare, cand dispare, in functie de nori care il acopera, in drumul lor spre alte zari.
Parca ma incearca o parere de rau ca nu pot sa ma plimb pe afara, nu cred ca oi mai avea prea curand ocazia sa prind o asa vreme placuta.
Sunt obligat sa stau in scoala si sa-mi fac de treaba cu doua calculatoare cu care deja pot sa spun pe drept cuvant ca mi-am cam prins urechile, si m-am umplut de praf caci nu au mai fost curatate cam de mult timp. Oare ce mi-o fi trebuit, nu sunt specialist in asa ceva, in final le-am montat inapoi, sper sa fi nimerit firele alea pe acolo. Acum stau sa astept poate apare ceva....Sa astept, ce sa astept? trebuie sa gasesc eu ceva de facut, caci alflet iar ma prinde sefu si ma intreaba ce fac. Cred ca nu-si da seama ca in vacanta nu prea mai e mare lucru de facut, decat sa verific o adresa de mail si sa vad daca s-a primit ceva pe adresa scolii. Insa cum perioada concedilor a inceput, sunt slabe sanse sa mai vrea cineva ceva.
Oricum eu traesc cu speranta ca trebuie sa mai fie ceva, ce? nu stiu, om vedea:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar o vorba sa-ti mai spun