marți, 20 septembrie 2016

MATRIX

Ieri eram sa intru”în coleziunea inpactului” cum ar spune cei de la Divertis, cu o masina
Era o domnisoară la volan, probabil era incepătoare, caci înainte de a traversa strada domnisoara, (masina) parea ca nu are nici o intentie de a porni, asa ca am traversat, doar eram pe trecerea de pietoni.
Ei bine, chiar in momentul in care am ajuns în fata mașinii a pornit în trombă, noroc ca a fost juma„ de metru distanță și am avut timp sa -accelerez- si eu.
Din instinct m-am intors, am vazut domnisoara de la volan care probabil era mai speriata ca mine facandu-mi semn ca isi cere scuze. Am plecat mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, între timp m-am uitat în jur să văd reacții ....nimic.
Stau si mă gândesc ca în zilele ce au trecut chiar mă gândeam la asta și nu glumesc deloc. Nu mai spun ca acum câțiva ani în urmă avea impresia că v-a urma un mic cutremur și chiar în timp ce mă gândeam la asta a urmat o scurtă zgâțâială și nu a fost vreo mașină de tonaj greu, chiar a fost un cutremur, caci a dat știrea și la TV.
Urmare a celor întâmplate mă gândesc serios că trebuie sa am grija la ce gânduri îmi trec prin cap, caci se pot adeveri.
Oare chiar trăim întru-un fel de MATRIX, cum tocmai citisem un articol????


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar o vorba sa-ti mai spun