joi, 4 august 2011

BEBE si un nou "EU"

Scriam zilele trecute ca abia asteptam (caci suntem mai multi) sa il intalnim pe Alexandru Stefan. Uite ca a venit si ziua intalniri. Inca nu-mi vine sa cred ca am un copil, un bebe. E ceva extraordinar. Pana ieri, caci pe data de 3 august la ora 10.00 seara am fost sub presiune si la propriu si la figurat, asteptarea a fost fooooarte grea, acum am scapat, totul merge ca pe roate, sau cel putin asa vreau sa cred ca totul merge si va merge ca pe roate.
Apropo, citeam pe blogul unei prietene, in fiecare zi scria cate ceva despre ea, iar posturile sale se intitulau "11 zile pana la o noua EU, 10 zile pana la o noua EU si tot asa.... ei bine pot sa spun ca eu ma simt ca si cum am sarit peste aceste zile, am ajuns la a fi un nou EU fara toata aceasta numaratoare. Pot sa spun ca de ieri 3 august totul s-a schimbat si vreau sa ramana asta.
Am promis ca postez si niste fotografii, dar nu am reusit sa le fac, nici o problema si maine e o zi. Tocmai asta e surpriza mare, maine oare cum o fi maine a doua zi a mea de cand sunt "un nou EU", si a lui bebe` pe acest pamant, care sper eu si sunt convins de asta ii va placea, oricum voi avea grija de asta. Crestem amandoi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar o vorba sa-ti mai spun