duminică, 21 martie 2010

Visul


Intr-o zi un discipol a avut un vis ... Visa ca se plimba pe nisipul de la marginea marii impreuna cu Maestrul sau. Pe cer ii apareau scene din viata sa. Pentru fiecare scena observa doua perechi de pasi pe nisip: una fiind a sa, una fiind a Maestrului.
Cand ultima scena a vietii lui se stinse in fata sa, el se uita inapoi la urmele de pe nisip si observa ca de cele mai multe ori de-a lungul vietii sale era prezenta si o singura pereche de pasi, deasemenea observa ca aceasta se intampla in momentele cele mai grele din viata sa.
Aceasta il intrista si il intreba pe Maestru: Invatatorule, mi-ai spus ca odata ce am decis sa te urmez, vei merge cu mine tot drumul. Dar am observat ca in cele mai grele momente ale vietii mele se se afla o singura pereche de pasi pe nisip. Nu inteleg de ce cand am avut cel mai multa nevoie de tine m-ai parasit?.
El raspunse: "Copilul meu scump, te iubesc si nu te voi parasi niciodata. Pe parcursul perioadelor tale de cumpana si suferinta cand vezi o singura urma de pasi, este atunci cand te-am purtat in spate."

Un comentariu:

  1. Hristos a inviat.
    Vroiam sa te anunt ca mi-am schimbat platforma blogului si sa te rog sa modificati si la tine. Nu mai e satirikon.wordpress.com, ci satirikon.radardemedia.ro.
    Te regasesti in subsolul paginii, la categoria LINK EXCHANGE.
    Multumesc si la buna citire

    RăspundețiȘtergere

Doar o vorba sa-ti mai spun