joi, 23 aprilie 2009



Uneori nu ne traim viata asa cum ar trebui, suntem mai mereu angrenati in acesta lupta continua cu viata, dar de ce ne luptam cu viata, sa avem bani, succese personale si in cariera, mai putin personale, pentru ca apare dusmanul numit "invidie" si in loc sa vedem iarba din curtea noastra, vedem iarba mult mai frumoasa din curtea vecinului, insa odata ce te apropii vezi cu stupoare ca nu e chiar asa, o iluzie creata de distanta, e ca si cum ai alerga la un cros avand privirea in alta parte numai inainte nu si te trezesti la finalul concursului ca te afli pe o pozitie slaba, uneori este necesar sa privim si in curtea noastra, vom avea multe surprize placute.

9 comentarii:

  1. Ai grija..e perioada de criza, vizitele la psiholog ar trebui sa creasca in randul oamenilor. Vezi tu, cand mergi pe strada observi multe figuri triste, fete palide..de la ce sa fie? de la insuccesele profesionale, de la esecul in dragoste sau oare tiparul nostru, identitatea noastra se regaseste cu precadere intr-un popor trist?

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru unii reprezinta esecul in dragoste pentru altii succesul !
    totul vine de la emotiile pe care le traiesc oamenii

    RăspundețiȘtergere
  3. daca exista emotii acestea nu le poti opri, de la emotii unde se poate ajunge.....?

    RăspundețiȘtergere
  4. cum definestii emotiile ?
    se poate ajunge la o relatie de dragoste de la emotii ?

    RăspundețiȘtergere
  5. mai raspunde cineva e acest forum !!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. sigur ca mai raspunde, insa noi ne scrim numele cand raspundem cuiva.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce conteaza numele ideile is necesare

    RăspundețiȘtergere
  8. pai conteaza, uite in cazul meu au aparut contradictii, nu mai spun ca nici comentariile nu erau la subiectul postarii. dar daca vrei sa discutam liber putem face schimb de Id-uri de mess.

    RăspundețiȘtergere

Doar o vorba sa-ti mai spun