marți, 21 aprilie 2009

oda prieteniei

motto: "pai viata mea mea e un sprit de vara/pe timp de iarna fara sifon/ce l-as mai bea ultima oara, intr-o seara/ sa nu mai mor"
Uneori ne coplesesc grijile si ar putea parea ca toata lumea cu toate preocuparile ei, cu toate bunele si relele, bucuriiile si tristetile se reduc la aceasta stare care ne ingreuneaza si ne posomoraste.
e momentul cand devenim egocentrici, cand gandim o lume intreaga in noi si uitam complet ca o lume intreaga e in jurul nostru.
ce pacat....ca ne cufundam in acesta stare nedefinita, incomoda si perdanta
daca in acel moment apare un prieten de nadejde, apare miraculos speranta.daca apar mai multi prieteni dragi in jurul nostru parca ne invioram,toata ceata se ridica si simtim ceva extraordinar..miraculos..chiar asa, prietenia e un miracol. daca e adevarata, actiunea ei e simpla, dar eficienta: grijile nu dispar, o stim prea bine, insa le facem fata usor pentru ca se instaleaza acea stare nedefinita, plina de caldura, de sperante, de sentimentul ca ceea ce ieri parea imposibil azi e posibil prin simpla rasucire a unei baghete magice!! sigur, planurile inca lipsesc, dar cu timpul se incropesc si totul devine real.ce bucurie!!!!

48 de comentarii:

 1. sa inteleg ca e vorba de o prietenie , de o relatie de prietenie mai veche si reinviata !!!!
  ce parere aveti despre relatiile de munca, care pot deveni relatii de draoste !!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. am avut si eu o experienta asemanatoare, pot avea succes sau.. nu, in cazul meu nu a avut succes.

  RăspundețiȘtergere
 3. e bine sa nu iti gasesti jumatatea la locul de munca !!!

  RăspundețiȘtergere
 4. depinde de situatii, de ce fel de colegii de munca ai !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. nu e vorba de caracterul colegilor, ci despre legaturile care se creeaza, nu se prea face diferenta in astfel de situiatii..daca unul face o greseala trage si celalalt desi nu are nici o vina, poate singura vine e ca sunt prieteni.

  RăspundețiȘtergere
 6. nu este vorba de o relatie, nici de relatiile del aserviciu, m-am referit aici pur si simplu la conceptul de prietenie. cum ziceam in adolescenta "cea mai buna prietena".
  la prietenii din copilarie pe care ii regasim cu drag

  RăspundețiȘtergere
 7. ce intelegeti prin prietenie , a fi prieten e ceva mai mult decat amic, amica!!!
  intr-o relatie de prietenie poate sa apara dragostea !!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. perfect adevarat, insa pentru a defini prietenia sunt necesare mai multe cuvinte. asa cum plantezi o floare de la a pune samanta in pamant, rasare apar frunzulitele imboboceste, infloreste pana la maturitate, asa si intr-o posibila prietenie care devine ulterior iubire, poate samanta sa incolteasca sau nu, poate rasare intr-un loc neprielnic intr-un parc unde este lovita de o minge si moare sau poate sa creasca intr-o gradina unde este ingrijita, ocrotita, iubita. :)

  RăspundețiȘtergere
 9. depinde de ce fel de sol, si ce fel de floare plantezi pe solul respectiv, nu toate florile cresc pe orice sol !!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. pai asta incerc sa spun si eu cu solul cat despre floare poate sa fie si o papadie tot floare e si fiecare e frumoasa in felul ei.

  RăspundețiȘtergere
 11. e naspa asa sa traiesti in incertitudini, tre sa incerci sa vezi daca merge sau nu...

  RăspundețiȘtergere
 12. dar nu traiesc in incertitudin, eu, altii nu stiu, eu sunt pentru incercari daca nu merge asta e o experienta, o pot numi o aventura, unii sufera din asta insa viata e scurta si avem atat de putina energie sa o irosim in suparari, suferinte, trebuie sa mergem mai departe, mai avem multe *vieti* de trait pana sa ajungem la a vedea totul clar.

  RăspundețiȘtergere
 13. oferei o invitatie in natura, unde sa nu va vada nimeni si marturisiti-va sentimentele daca exista si astfel afli si tu ceva, decat sa traiesti in incertitudini!!!!

  RăspundețiȘtergere
 14. daca vrei sa nu va vada colegii de servicii despre relatia voastra, si sa nu se strice legaturile

  RăspundețiȘtergere
 15. asa am inteles ca nu vrei sa strici legaturile, poti avea o relatie de dragoste si fara sa strici legaturile sau fara sa stie colegii de serviciu, mai tarziu o sa afle daca o sa vada mai des impreuna !!!!

  RăspundețiȘtergere
 16. ce se poate intampla, daca ar afla ca aveti o relatie de dragoste...

  RăspundețiȘtergere
 17. de ex un amic s-a indragostit de o tipa care era casatorita si au o relatie de dragoste, chiar fara sa strice legaturile sau sa se ascunda de colegii de serviciu

  RăspundețiȘtergere
 18. de ce nu vrei sa intelegi ca din partea mea nu conteaza sa ai o relatie la locul de munca, problema este ca ceilalti pot adopta diferite atitudini care pe tine te dezavantajeaza 1 din invidie, din dorinta de a pasa responsabilitatea, de a gasi vinovati.etc, nu stiu sa enumar acum dar sunt fel si fel de rautati, cat despre incertitudini nu am asa ceva, problema e a lor.. e o chestiune de atitudine pana la urma

  RăspundețiȘtergere
 19. am inteles, dar la servici poti avea o relatie profesionala si in timpul liber sa aveti o relatie de dragoste, sa o inviti la o plimbare, multe iubiri s-au format la locul de munca.
  daca lumea te vede cu colega ta de serviciu in oras inseamna ca e ceva intre voi!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 20. ca si o floare pe care la serviciu o uzi , iar in timpul liber o imbratisezi, o saruti, etc...

  RăspundețiȘtergere
 21. a bineinteles ca se poate ca relatia de colegialitate de la servici sa se transforme intr-o relatie de dragoste. cat despre colega de servici cu care ies in oras, poate fi interpretat in multe feluri: probabil o discutie profesionala sau daca e cineva care are o imaginatie debordanta ar putea zice flirtezi cu ea ceea ce nu e ceva anormal atat timp cat nu ai o iubita.

  RăspundețiȘtergere
 22. mai ales ca va vedeti zilnic la serviciu si ca dintr-o relatie de colegialitate poti trece la o relatie de dragoste, trebuie sa-ti dai seama ca e si ea indragostita de tine !!! si ca nu are iubit sau sot

  RăspundețiȘtergere
 23. eu stiu ce sa zic!? in zilele astea totul e posibil, am vazut multe, cu sot sau fara sot nu are importanta pentru unii, sunt alte forte care actioneaza asupra noastra noastra.. trebuie sa ai o vointa puternica sa le faci fata.

  RăspundețiȘtergere
 24. despre ce forte puternice vorbesti

  RăspundețiȘtergere
 25. pai nus` daca pot fi definite, o emotie nu poate fi definita ci mai de graba traita si nu ma indoiesc ca si tu ai trait o asemenea emotie, sta in firea omului.

  RăspundețiȘtergere
 26. cred ca de aici ea se poate indragosti de tine si tu de ea si sa te iubeasca

  RăspundețiȘtergere
 27. ce se poate intampla daca exista aceste emotii puternice intre voi !!!

  RăspundețiȘtergere
 28. daca exista aceste emotii intre voi, normal mi se pare ca ar fi corect sa-i propui o intalnire in oras colegei tale de serviciu si sa-i spui despre aceste emotii, unde sa fiti numai voi doi intr-un loc intim!!!

  RăspundețiȘtergere
 29. trebuie sa descoperi daca si ea este emotionata cand te vede !!

  RăspundețiȘtergere
 30. puteti sa iesiti impreuna in weekend ,

  RăspundețiȘtergere
 31. asta voi stabilitit doar sunteti colegi de munca, stabiliti voi

  RăspundețiȘtergere
 32. dar iti place de ea,
  te-ai indragostit de ea ?

  RăspundețiȘtergere
 33. daca vrei spui , daca nu nu
  daca iesiti si voi in weekend-ul asta in oras, doar nu se intampla nimic, aveti voie nu, doar ati ramas amici, colegi de servici

  RăspundețiȘtergere
 34. nu's gelos, daca ati iesi impreuna in wekeend as intelege ca sunteti colegi de servici, amici si iesiti si voi sa mai povestiti unul celuilalt ce ati mai auzit .....

  RăspundețiȘtergere
 35. e rau pt mine daca as fi gelos

  RăspundețiȘtergere
 36. as fi rau daca as fi gelos , pe orice

  RăspundețiȘtergere
 37. poate o sa fie vremea frumoasa in weekend asta

  RăspundețiȘtergere
 38. ce zici ai vorbit cu ea

  RăspundețiȘtergere
 39. iti doresti mult sa iesiti in oras impreuna...

  RăspundețiȘtergere
 40. o plimbare prin parcul copou ar fi numai bine

  RăspundețiȘtergere
 41. daca iesiti impreuna in oras,nu inseamna ca e ceva intre voi, puteti iesi ca amici, colegi de munca,etc

  RăspundețiȘtergere
 42. daca iesi cu cineva in oras, coleg, colega de serviciu nu inseamna ca intre voi ar fi ceva sentimental, poti iesi strict profesional

  RăspundețiȘtergere
 43. e frumos de o plimbare in natura, e vremea frumoasa

  RăspundețiȘtergere
 44. ati iesit impreuna in oras

  RăspundețiȘtergere
 45. ofera-i o vacanta la mare !!

  RăspundețiȘtergere

Doar o vorba sa-ti mai spun